De wereld waarin ik alleen stond

Ah-young, een meisje dat een sterkere vitaliteit heeft dan wie dan ook en alleen op de wereld leeft. A-young, een ouderejaars op de afdeling kinderafdeling en dringend geld nodig als kind van de voogdij, wordt babysitter nadat een vriend haar voorstelt.

Young-chae ontbreekt een beetje, maar probeert op de een of andere manier zelf een 무료다운로드 kind op te voeden. Het voelt echter zwaar en huurt oppas Ayoung in. Aanvankelijk heeft ze een hekel aan Ah-young omdat ze jong is, maar als ze ziet dat Ah-young meer voor het kind zorgt dan voor zichzelf, opent Young-chae langzaam haar hart.

Op een dag, terwijl ze gelukkig leefden, verbrak het ongeluk van Ai Hyuk hun relatie. Als gevolg hiervan zegde Ah-Young haar baan als babysitter op en A-Young, die in de eindexamenklas van de kinderafdeling zat, werd door de professor aanbevolen om naar een kinderdagverblijf te gaan.

Ah-young, die niet naar huis wil van het kinderdagverblijf waar ze ging oefenen, breekt haar hart en denkt aan het kind Hyuk. De kleuterjuf die naar de praktijk ging, zegt haar dat ze haar niet te veel liefde moet geven. Later wordt het moeilijker…

Young-chae kan Hyuk niet alleen opvoeden en stuurt haar zoon Hyuk-i door middel van illegale adoptie. Ik ben zo diepbedroefd dat ik mijn zoon heb verloren en ik heb een auto-ongeluk gehad terwijl ik ‘s nachts reed zonder dat de autolichten aan waren.

Bij het horen van dit nieuws gaat A-young naar het ziekenhuis en vraagt naar Hyuk-i’s welzijn. Als ze Yeong-chae ziet die geen antwoord kan geven, voelt ze een diep gevoel van verraad. Young-chae vertelt haar dat ze van nature voor het leven moet kiezen en aandacht aan haar leven moet schenken door ervoor te kiezen om niet te laten gaan, maar te vegen en het te verdoemen.

Ah-young kent de pijn van het alleen opgroeien als geen ander en keert terug om Hyuk te vinden, die illegaal is geadopteerd. Toen ik mijn ogen wijd opendeed en Hyuk omhelsde en zei dat ik hem naar de illegale adoptie draagmoeder bracht, zei de draagmoeder tegen Ah-young: “Ik denk dat ik het alleen kan opvoeden, en het kind is ongelukkig.” Ik loop moedig naar buiten.

Als hij Young-chae omhelst, die Hyuk-i meebracht, huilt hij en zegt dat hij hem niet kan opvoeden. A-young, die het tafereel gadesloeg, raapte de moed bij elkaar en vroeg Young-chae of hij haar zou helpen en hen samen zou opvoeden. De film eindigt als Young-chae en Ah-young-hyuk een drukke plaats binnenlopen.

In het begin probeerde ik er niet naar te kijken omdat ik het een beetje triest vond. Maar ik werd erdoor aangetrokken. Ik heb het gezien vanwege deze drie acteurs, Kim Hyang-gi, Ryu Hyun-kyung en Yeom Hye-ran, die bekend staan om hun goede acteerwerk. En als ik Ah Young was in het stuk, vraag ik me af of ik op deze leeftijd met zoveel moed en arrogantie door deze moeilijke wereld had kunnen komen.

Het is een film over het proces van een wees en een alleenstaande moeder die een gezin worden. Na het zien van deze film dacht ik dat ik geen vooroordelen moest hebben tegen wezen of alleenstaande moeders. Ook ben ik, net als Yeom Hae-ran in de rol van Hae-ran Yeom, geen grote hulp, maar ik wil gewoon een volwassene zijn die elkaar kan helpen en zelfs een beetje hulp kan bieden.

Ik hoop dat het een beetje kracht zal zijn voor degenen die een moeilijk en moeilijk leven leiden met de vooroordelen van de wereld omdat ze alleenstaande moeders zijn omdat ze jong en wezen zijn. Het is geen film die ik heb gemaakt, maar ik hoop dat dit soort warmte hen zal inspireren en helpen.

Ik hoop dat familieleden niet per se mama’s, papa’s, broers en zussen zijn, maar ook verschillende soorten families zoals oma’s, tantes, tantes, ooms, enz. als onze buren.

Een film die na lange tijd mijn hart verwarmde. Kind. In een wereld zonder vooroordelen, zelfs in de echte wereld, hoop ik dat deze twee mensen heel goed als gezin kunnen leven.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다