Det finns ingen boom som den här.

Det finns en hel del fall av klusterinfektioner av COVID-19 i underhållningsanläggningar. I underhållningsanläggningar som rumssalonger, som har en ”tre mil” -miljö, oavsett hur grundlig karantänen är, om bara en smittad person är närvarande, är det stor sannolikhet att en gruppinfektion uppträder omedelbart. Detta är anledningen till att det finns upprepade order om att förbjuda sammankomster på underhållningsanläggningar och polisen är koncentrerad. Å andra sidan har det varit mycket få fall av massinfektion i olagliga bordeller. I augusti förra året inträffade en gruppinfektion i ett officetel i Busan, vilket väckte misstankar om den så kallade ‘opi’, men det visade sig vara en samling för att studera bestånd. Det betyder dock inte att bordeller är säkra från COVID-19-massinfektion.

Underhållningsindustrin har drabbats hårt av COVID-19-pandemin. Affärsstopp upprepas på grund av förbudet mot sammankomster, och det är inte lätt att bedriva i hemlighet på grund av den kraftiga polisen. Om en gruppinfektion uppstår i ett företag kan situationen vara dödlig. Av denna anledning är underhållningsanläggningar i dilemma att inte kunna öppna eller stänga sina dörrar.

Å andra sidan är det känt att olagliga bordeller blomstrar. Till skillnad från underhållningsanläggningar är bordeller i grunden olagliga. Vi fortsätter vår olagliga verksamhet som vanligt, oavsett om regeringen har beordrat att förbjuda sammankomster eller inte.

Den största konkurrenten i sexindustrin är underhållningsindustrin, som i hemlighet kör “andra omgångar”. Det är praktiskt taget ingen skillnad mellan en underhållningsanläggning där den andra omgången av illegal 강남안마 prostitution äger rum och ett bordell. I bordellindustrin, där illegal prostitution och liknande sexuella aktiviteter är det vanliga, var situationen där underhållningsanläggningar inte kunde fungera normalt på grund av ordern att förbjuda sammankomster snarare en gyllene möjlighet. Antalet fall där kvinnor som brukade arbeta i underhållningsanläggningar ”bytte jobb” till bordellen ökade också snabbt. Nuförtiden är “utbyte” det viktigaste nyckelordet på online-kaféer riktade till personer som arbetar i underhållningsindustrin. Med tillströmningen av kvinnor som arbetade i underhållningsindustrin stimulerar bordellindustrin mottagandet av gästerna med mer vitalitet.

En tjänsteman från bordellindustrin, som drev en olaglig massagesalong och stängde sina dörrar på grund av kraftåtgärder, sa: ”Innan Corona 19-situationen stängdes den på grund av aggregering och började sedan ta en paus när Corona 19 startade i allvar, men nu är jag beklagar det.”Om man tittar på butikerna du vet, det finns ingen boom så här även i en högkonjunktur. Det är svårt att marknadsföra atmosfären offentligt, men butiker som har säkrat stamkunder i förväg tjänar mycket pengar idag. ”

Han förklarade också att antalet gäster ökar eftersom många av de kvinnliga underhållarna i underhållningsbranschen blir prostituerade i prostitutionsbranschen. Han sa, ”Vad som brukade vara möjligt att betala huvud avgiften vid ett rum salong och ännu dyrare sekundära kostnader är nu möjligt här (en bordell). Många människor komma över. I de flesta bordeller gömmer sig den faktiska ägaren bakom honom och lägger ut en pråmchef, men problemet var att det inte fanns någon att lita på. Det är därför som dessa dagar har oro minskat mycket, sade han.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다